Siwa homoseksuaaliseen vasa seksi mikkeli

Yhden miehen mielenosoitus sai lentävän lopun Vastarinta vastaan Suomen kansan vihollinen Onpa laadutonta ja virheellistä uutisointia Juhan arveluttava arvopohja Toki sarjassa on paljon hienoja näyttelijöitä. Pikkuvaras - iso varas - emävaras Suomalaiset tappavat hartaita muslimeja

Homoseksuaaliseen antishop seksisuhde

Yleisön suosion lisäksi sarja on kerännyt myös useita palkintoja. Aluksi se tuli joka päivä kello Ertyisen koukuttavaa tässä sarjassa on se, että se on taitavasti nykyajan keinoin sijoitettu aikakauteen. Ihana luku näkyy ja kuuluu kautta sarjan. On mukava seurata montaa asiaa, maisemia, lavastusta, loistavia näyttelijäsuorituksia, tyyppejä ja tietysti juonta. Itseasiassa aika montaa päällekkäistä juonenkulkua.

Ei voi kuin taas kerran ihailla brittien taitoa tehdä tasokasta tv-sarjaa. Juoneen nivoutuu niin poliisisarjaa, lääkärisarjaa kuin romantiikkaakin. On mukava vierailla niin köyhissä maalaistaloissa kuin herraskartanoissa, laukka- tai koirakilpailuissa. Joukkokohtauksissakaan ei ole pihtailtu. Joskus ihmetyttää miten väkivaltainen piskuinen Aidensfiedin kylä on. Moni päähenkilö on siellä räjähtänyt kappaleiksi!

Kun tehdään huolella ja hyvin, ei voi seurata muuta kuin menestystä. Oma suosikkini on David, jonka roolityö on kerrassaan loistava. Kuka Aidensfieldin asukkaista on oma suosikkisi ja mikä parasta Sydämen asialla sarjassa? Vastaa meille tammikuun puoleen väliin mennessä. Arvomme vastanneiden kesken 3 ensimmäisen tuotantokauden DVD-pakettia.

Onnittelut voittajille ja kiitokset muille osallistuneille! Sarja on hyvin tehty, hieno sen ajan kuvaus. Pidän sarjasta, koska siinä on perinteinen juoni yleisen meluamisen ja remuamisen sijaan. Sarjassa parasta on takavuosikym- menten atmosfääri. Aiemmin sarjassa näytellyt Glaude Greengrassin olemus ja silmävilkutus vei voiton. Aitoa välittämistä hyvässä ja pahassa. Pidän sarjasta paljon, ja kaikki ovat suosikkejani omalla tavallaan. Hienot maisemat,kivoja vanhoja autoja.

Ihastuttava sarja, ainut jota seuraan. Kesken en sitten päässyt kärryille missä mennään joten en alkanu seuraamaan. Boxilta pääsisin hyvin mukaan. Niin yksinkertainen, mutta sydämellinen. Sarja on niin hyvin tehty, etten osaa sanoa, mikä siinä on parasta. Miljöö ja musiikki ovat tietysti myös hienoja.

Suomalaiset ohjelmantekijät tuskin koskaan pääsevät samalle tasolle. Huippusarja, jonka ei toivoisi loppuvan koskaan! Minusta sarja on hyvää vaihtelua muille tv: Ihana sarja muutenkin, jää hyvä mieli sen katsottuaan..

Muut näyttelijät ovat myös hyviä. Harmi, että sarja tulee niin aikaisin, tahtoo jäädä katsomatta aina silloin tällöin. Sarja henkii täydellisesti mennen ajan henkeä, etenkin musiikkivalinnat ovat mitä parhaimpia! Olemmekin brittireissuilla metsästäneet sarjan sound trackeja vinot pinot alennuksista. Hän on niin symppis ja eläinrakas. Muutenkin Englantilaiset sarjat ovat ihania, koska niissä ei väkivaltaa esitetä niin rajuna.

Parasta sarjassa on osuvasti kuvattu ajankuva ja musiikki. David on ihana, samoin sarjasta jo poistunut Greengrass. Ihastuin myös sarjan kera siihen, että musa oli orginaalia eikä coveria. Nyttemmin en valitettavasti ole voinut niin tarkasti seurata. Parasta katsottavaa perjantai illalla. Muutkin hahmot ovat hyviä kaikki, Ginasta tosin en ole niinkään ikinä pitänyt jostain syystä. Hyvä sarja jossa ei mässäillä väkivallalla eikä pornolla.

Sarjaa olen seurannut kaikki jaksot ja toivonkin sarjan jatkuvan. Scripss on niin selkeän hyvä mies. Sydämem asialla on kiva ja mukava aloitus aina viikonlopulle saunasta tultuani alan katsoa sitä. Sarja todellakin kestää aikaa ja useampia katsontakertoja.

Tätä voisi hyvinkin katsella myös DVD: Sarja tempaa mukaansa pienessä kylässä tapahtuu niin paljon. Eikä sarja ole mitenkään väkivaltainen. Valitettavasti uusissa jaksoissa häntä ei ole. Samoin alkujaksoissa pääosassa nähty poliisi,jonka vaimo kuoli. Uusimmissa jaksoissa on hauskaa katsella Davidin ja Peggyn elämänmenoa. Sarja on täynnä loistavaa näyttelyä ja lavasteita.

Hienot maisemat ja juoni. Sarjassa viehättää aitous sekä rehellisyys jota hieman toisinaan kylläkin omaksi tai yhteisön eduksi oiotaan. Pidän englantilaisista sarjoista niiden tavanomaisuuden takia. Sarja on kokonaisuudessaan mainio erilaisine hahmoineen ja juonineen. Sarja on helppo seurattava ja todella koukuttava, henkilöhahmot kiinnostavia.

Muistan sarjan lapsuudesta kun äiti katseli sitä. Siinä oli koskettavia hetkiä, muistot nousevat mieleen.

Parasta sarjassa on hienot maisemat sekä hyvä musiikki ja tietysti loistavat näyttelijäsuoritukset. Aivan loistava sarja kuten monet Englantilaiset. Amerikkaiset ovat taas tekemällä tehtyjä yleensä. Tosin Amerikkalaisissa sarjoissa on poikkeuksia sit mitä katson. Joskus olen kyllä ihmetellyt miten noin rauhaisan oloisessa kylässä sattuu niin kauheasti rikoksia… Huumoria, lääkärisarjaa, nostalgista ajankuvausta, rikoksia ja romantiikkaa juuri oikeanlaisessa paketissa!

Sarjassa parasta musiikki ja maisemat ja itse henkilöt. Sarja on hyvin tehty. Tulee seurattua muitakin englantilaisia sarjoja, ne on paljon parempia kuin amerikkalaiset. Parasta sarjassa ovat maisemat ja englantilaisen pikkukylän elämänmeno.

David on kyllä myös hyvä. Aika samantyyppisiä hahmoja molemmat. Sarja on harmiton,jännittävä ,sekä hyvällä huumorilla höystetty.

Äiti haluaa tämän voittaa, koska se kertoo tavallisesta kylästä. Mutta kyllä Ventress on minun mieleeni enemmän. Hän on niin rauhallinen ja tietää loppujen lopuksi asioista paljon.

Sarja on todella sympaattinen. Siinä on oma viehätyksensä ko alkaa vahtaamaan ja siihen rakastuu. Suosikkini on Bellamy, se on aika söpö. Katsoin silloin jo, kun tuli ekaa kertaa televisiossa.

Voi, kun olisin elänyt nuoruuteni luvulla silloin osattiin pukeutua ihanasti ja kuunnella mahtavaa musiikkia. Turun "puukotustapahtuma" ei ollut terrori-isku 1. Espanjan poliisi viskoo katalaaneja Barcelonassa 1. Jösse Järvenpää - Toukohousu 1. On koittamassa globalisaation jälkeinen kausi 1. Espanjan poliisit kävivät viattomien kansalaisten kimppuun! Timo Soini puolustaa väkivaltaa! Olavi Mäenpään kuolinilmoitus 1.

Miss Suomi -instituutio islamisaation tiellä 1. Barcelonalaiset kerääntyvät seuraamaan kansanäänestyksen tulosta itsenäisyydestä 1. Pohjoismainen vastarintaliike ja poliisi ottivat eilen yhteen Göteborgissa 1. Sekopäinen joukkotappelu Tampereella - kaksi tapon yritystä 1. Katalonian kansanäänestys itsenäisyydestä 1. Lähettänyt Catzer klo Kohteen lähettäminen sähköpostitse Bloggaa tästä! Sinisten toveri Torvinen perseilee Oulun Rotuaarilla Eduskunta rikkoo härskisti Suomen lakia - julkisuusperiaatteella pyyhitään perskannikkaa Typerä negridi perseilee Italiassa Olavi Mäenpää kertoo linnareissustaan Aseiden ihmeellinen maailma — Kevyt konekivääri Zastava M84 ampumaradalla Suomi iskee mielenosoitus - aseet pois Espoon häiriköiltä!

Pohjoismainen vastarintaliike marssi tänään Göteborgissa - poliisi varautui mellakkaan Taikaluukku - Tappio horisontissa Sananvapaus - vihan ja valheen rajat - mukana huumausainerikoksista tuomittu Jessikka Aro Monikulttuuriset uutiset — Viikko Somaliongelma - "somalit ovat äärettömän röyhkeitä!

Nukkukaa yönne rauhassa - Merkel ja Sipilä valvovat puolestanne Arkkiperkele Mäkinen kertoo suhteestaan vapaamuurareihin Aseiden ihmeellinen maailma — Kevyt konekivääri Zastava M84 Soturikuningatar Laura Huhtasaari Kansalaisella on asiaa maahan laittomasti tunkeutuneille muslimipartalapsille Sellon kirjastotäti rajoitti Pekka Koskenkorvan kansalaisoikeuksia Näin rauhan uskontoa harjoitetaan hartaimmin - K18 Yliopistolla ihastellaan jälleen nationalismia Entisen avustajani Lehtisen minuun kohdistamat rikosepäilyt ovat perusteettomia Eurooppaan muslimit valtaväestöksi Kristus pyytää meitä toivottamaan pakolaiset sisarina ja veljinä tervetulleiksi Pena on koditon - miksi yhteiskunta kohtelee Penaa huonommin kuin laittomia maahantunkeutujia?

Kun isoilla ihmisillä on lasten järjenjuoksu Poliiseja ja "poliiseja" Mussuttaako huoripukki khattia vai polttaako ruohoa? Harhat piinaavat Sinisten toveri Torvista Typerä negridi osoittaa mieltään Italiassa Daavid vastaan Goljat, osa 2 - Andorran paperit Ilja Janitskinin kamppailu viranomaisvainoa vastaan Negridillä oli suuret luulot itsestään Toveri Kim Jong-unin tuoreet terveiset Mr.

Aseiden ihmeellinen maailma — C14 Timberwolf -tarkkuuskivääri Helsingin ja Tallinnan välistä matkustajaliikennettä valvotaan tehostetusti torstaina Taikaluukku - Nykypäivän noita-akat Keräsimme Espoossa kannattakortteja - saimme yli 60 Johtavatko James Bond ja M Eurooppaa? Muslimimaahantunkeutujat kiristävät uhkaamalla hukuttaa pikkulapsen Ilja Janitskinin kannattajakorttikeräys Raahessa oli menestys Aseiden ihmeellinen maailma — MAS 36 -kivääri osa 2 C-miehen raportti maanantain kivapuhekuulustelusta Islam ja Eurooppa Monsteriukko - Melko hulabaloo Sinä suomalainen - ole suvaitsevainen Vaihtoehto Saksalle teki jytkyn Onko Sinisten Tiina Elovaara patologinen valehtelija?

Touko Aallon vihreä itkuvirsi Susanne Päivärinta haastattelee tohtori Jussi Halla-ahoa Monsteriukko - Poliisi on mätä, oikeuslaitos on mätä, hallitus on mätä Aseiden ihmeellinen maailma — Gewehr 98 Mauser -kivääri osa 2 Mauri Peltokankaan puhe Kauhavalla Petteri Orpo ja Niina Kanniainen-Orpo ovat valehtelijoita ja väärän ilmiannon tekijöitä Vihapuhepoliisien määrärahat pitää siirtää suojelupoliisille terrorismin torjumiseksi Laura Huhtasaaren puhe Eurooppaan kohdistuu miljoonien maahantulijoiden paine Kun kaikki menee pieleen Nato-maan kaksi kansalaista ryösti tamperelaisen vanhuksen C-mies kuulusteluun maanantaina - poliisi ei kerro tarkkaa syytä Suomi iskee -mielenosoitus Vuosaaressa Imaamin poika vihapuhuu islamia vastaan - suomalainen saisi tuomion tästä kiihotuksesta Vihapuhe FM - Tekstitetty egyptiläismies Eduskunta tilaa maahanmuutosta hyvän tarinan Aseiden ihmeellinen maailma — Norinco MA -kivääri Pasila - sitä saa mitä tilaa, kansallismieliset kuulusteluissa Alahärmän voimannäyttö ja Loppu Polpolle!

Monsteriukko rikoksen poluilla Evitskogin vokin väkivaltainen komendantti Pekka Sinisalo kävi käsiksi kuvaajaan Persut, siniset ja sinivuokot Vaatimus poliisiylijohtaja Kolehmaiselle - Tutkinnanjohtajan esteellisyys Suomalaiset eivät antaudu islamin edessä - näin palaa muslimien pyhä lippu Poliisi jahtaa Uolevi Lainetta - Uolevia epäillään vihapuheesta Kummat ovat vaarallisempia, aseet vai ihmiset?

Aseiden ihmeellinen maailma — Forsbery-pumppuhaulikko Katalaanit protestoivat Barcelonassa MV-lehdelle ruusuja ja risuja Sauli Niinistön ulkopolitiikan kuprut Poliisi antoi eilen pelolle vallan Metsälän säilöönottokeskuksessa Jari Taponen on häpeäksi koko poliisikunnalle Sinisen tulevaisuuden tie päättyy seuraaviin eduskuntavaaleihin Saimaan Armada ja kaunis Veera Monikulttuuriset uutiset - Viikko Sitä saa mitä tilaa - Loppu polpolle!

Teknisen työn opettaja antaa pojille sukupuolivalistusta Väkivaltaisten islamistien määrä Ruotsissa kasvanut valtavasti Pidätyksiä Ruotsissa, osa 2 Pidätyksiä Ruotsissa, osa 1 Suvaitsevaisto löytää etsimänsä natsit peilistä Yli puolet poliiseista äänestää Kokoomusta tai Perussuomalaisia Ilman kristittyjä ei ole Syyriaa. Osta Marauder - voit huoletta antaa pelolle vallan video Ei aina voi onnistua II Aseiden ihmeellinen maailma — Colt Frontier Six Shooter -revolveri Annika ja Toni Redsven — Höpinöitä Iranilainen maahanmuuttaja puhuu Päivi Räsäsen sukupuolielimestä Aseiden ihmeellinen maailma — Gewehr -kivääri Peppulaulu suomalaisista feministeistä Miksi länsimaalaisten älykkyys laskee?

Ilja Janitskinin kannattajakorttikeräys - Muhos ja Haukipudas Veikkaus toi markkinoille pelin muslimeille Saksassa loisivalla negridillä on asiaa Aseiden ihmeellinen maailma — De Lisle -karbiinit Meitä pidetään hölmöläisinä Ihanaa monikulttuurista rikkautta Suomi Iskee - Helsinki ilman terroristeja! Homoseksuaalit pelätköön, islam on saapunut Suomeen Hesari toimii taas kerran hyödyllisenä idioottina islamisteille Ei aina voi onnistua Aseiden ihmeellinen maailma — RSC ja -kiväärit radalla Explosion reported on underground train video Kolmen kerjäläisen patsas Ei mitään tekemistä Islamin kanssa - Allahu akbar ja terrorismi toimii Turvapaikkajärjestelmä perustuu valheelle — Tulijat pitävät meitä hölmöinä Hyödylliset idiootit taas vauhdissa video Aseiden ihmeellinen maailma — RSC -kivääri Laura Huhtasaaren "vihapuhe" eduskunnan kyselytunnilla 7.

Lakatkaa kutsumasta meitä rasisteiksi. Keskusta tuuliajolla Sipilän johdolla Suomessa häiriköt vaativat tilien jäädytyksiä. Valtion velka venyy ja paukkuu kuin hallituksen henkselit Turun yliopistolla nuorehko vaaleaihoinen mies liikkui veitsen kanssa Tanskan on oltava Tanska Vihapuhepoliisi on aina eturintamassa Huhtasaari - Hyvä tahto ja tietämättömyys on kauhistuttava yhdistelmä Sipilä menee perse edellä puuhun Juhan arveluttava arvopohja Annika ja Toni Redsven - Kuulumisia Laura Huhtasaari Oulun Kauppatorilla 2 Laura Huhtasaari Oulun Kauppatorilla Sipilän puheet pakolaiskiintiön nostosta poliittista teatteria - tai Sipilä on arvostelukyvytön Aseiden ihmeellinen maailma — M Government -pistoolin evoluutio vuoteen asti Monikulttuuriset uutiset — Viikko 4.

Katalaanit osoittavat mieltä itsenäisyyden puolesta Kolmen sepän patsaan raksa Vastuussa on koko hallitus — myös tasavallan presidentti Kansallismieliset pääsivät esittämään huolensa - taiwanilaisilta täysi tuki Aseiden ihmeellinen maailma — Mars-pistoolit Alahärmään tulossa joukkovoimannäyttö, ei mielenosoitusta Keskustelutilaisuus taiwanilaisten kanssa Kolmen sepän patsaalla!

Raaka väkivalta on osa nyky-islamia 9. Naton hybridikeskus keskittyy vaihtoehtoismediaan 9. Aseiden ihmeellinen maailma — Norinco QBZ -kivääri ampumaradalla 9. Suomi iskee -mielenilmaus jatkuu! Koulun valmistavalla luokalla 6 matuoppilasta - 4 erotettu! Pekka Koskenkorva haastattelee Paavo Väyrystä 9. Suomi iskee -mielenosoitus ja yöllä jatkot!

Useimmat poliitikot eivät näytä lainkaan ymmärtävän tilanteen vakavuutta 8. Evitskogin vastaanottokeskuksessa loisivat kädelliset osoittivat mieltä Migrin edessä 8. Aseiden ihmeellinen maailma — Norinco QBZ -kivääri 8. Vihapuhe FM - "Huhtasaari maalitti uhkakuvia" 8. Muslimiraksainssien projekti Helsingin keskustassa satojen miestyötuntien jälkeen 8. Maahantunkeutujien huuhaa-rakennusprojekti Kolmen sepän aukiolla 8.

Linja-auton kuljettaja räpelsi taulutietokonetta - törmäsi rekkaan - kuoli 8. Rakkaus ei tee kenellekään mitään pahaa — eikä teurasta vääräuskoisia 8. Ajatuksia sorrettujen puolesta 7. Aseiden ihmeellinen maailma — Stendebach Model -kivääri 7. Suomeen uusi pakolaistulva marraskuussa?

Käänsikö Monokulttuuri FM -tiimin tukimielenosoitus pakolaisvirran? Marco ja Mari Barcelonan terrori-iskun muistopaikalla 7. Vokin suvakkinainen sai 6. Aseiden ihmeellinen maailma — Gebrüder Rempt -valaisupistooli 6. Allahin rakennusinsinöörit ahertavat 6.

Ruotsi toivottaa hädänalaiset tervetulleiksi 5. Sipilän lupaus tasan kaksi vuotta sitten 5. Islamistit Jyväskylässä yrittivät lavastaa itsensä poliisin kaasutuksen uhreiksi 5. Poliisi kohtelee muhamettilaista rankasti Jyväskylässä 5.

Negridinainen heittää virtsaa bussikuskin päälle 5. Allahin pojat leikkaavat nurmikkoa 5. Aseiden ihmeellinen maailma — Lanchester MkI -konepistooli 5. Ruotsissa ammutaan 4 kertaa enemmän kuin Saksassa 5. Rauman seudulla kuolemanvaarallista valeamfetamiinia 5. Jo toinen tappelu Alahärmän koululla tänään - neljä turvapaikanhakijaa otettu kiinni 4.

Mari rapsutteli Kenyan kumoon 4. Ovet auki maahantunkeutujille - "Kristitty ei voi olla rasisti" - "Kristityn tehtävä on rakastaa muukalaista" 4.

Monikulttuuriset uutiset — viikko Aseiden ihmeellinen maailma — AKrynnäkkökivääri toimii näin 4. Tilanne edelleen päällä Jyväskylän vokissa - paikalla mellakkapoliisi ja koirapartioita 4. Suomi tarvitsee lujuutta torjuakseen pahaa 4. Kenya-possun "viimeinen ateria" 3. Porilainen tyttö poltetaan - Otanmäessä murhataan - Turussa teurastetaan 3.

Sipilä osti käsintehdyn luksusveneen 3. Aseiden ihmeellinen maailma — Reising Model 60 -karbiini 3. Väkivaltaisia nuo saksalaiset 3. Yritettiinkö Trumpia käyttää Niinistön vaalikampanjan tukemiseen? Miks kettään ei tuu Tallukkaan? Korwenkoski - Isisin sissit ja terroristit 3. Oulu-lehden henkilöstön kriisipalaveri 2. Helsingin Sanomien afgaaninuoret 2. Turku is not safe 2. Aseiden ihmeellinen maailma — Schmeisser MP -konepistooli 2. Muukalaiset ovat tärkeämpiä kuin oma kansa 2.

Hitler kuulee Bernerin rautatieuudistuksesta 2. Kuka petturi luuraa Turun muhamettilaisen yhdyskunnan jakamassa valokuvassa? Eräs hallituksessa vaikuttava ryhmittymä paukuttaa parhaillaan henkseleitään - aivan turhaan 1. Kenya sai kunnolla syödäkseen!

KYPSÄÄ NAISTA HOMO SEKSIVÄLINEET NETISTÄ